Tanden Bleken
Veilig je tanden bleken zonder waterstof peroxide. Wij werken volgens de nieuwe wet- en regelgeving omtrent tanden bleken m.i.v. 2012. Wij bieden een veilige complete behandeling aan voor een mooi glimlach. Bleken zonder waterstof peroxide deze behandeling geeft goede resultaten en is absoluut veilig voor uw tanden.

Voordelen van tanden bleken:

- Veilig & professioneel gebleekt worden
- Meerdere tinten lichtere tanden
- Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
- Direct resultaat en uiterst veilig
- Volledig goedgekeurd door de EU
- Tast glazuur en vullingen niet aan
- Geen bijwerkingen; dus ook geschikt voor gevoelige tanden
- Geheel pijnloos en zonder nare smaak in de mond.

Is Tanden Bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos worden herhaald voor een optimaal resultaat.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de vier en acht tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee of rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Een behandeling met peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, aar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn. Is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35% gels die vroeger werden gebruikt. Daarom stappen steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken. Ook facings worden steeds meer toegepast.

Hoelang duurt een behandeling ?

1 behandeling duurt 20 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geven 3 opeenvolgende bahandelingen van 20 minuten een optimaal resultaat.

Doet tanden bleken pijn?

Nee, de behandeling is geheel pijnloos.

Is het LED-licht schadelijk?

Nee, deze is 100% veilig.

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken ?

De eerste 12 uur na de behandeling adviseren wij geen koffie, thee, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen.

Waardoor word de kleur van mijn tanden bepaald ?

Dit wordt bepaald door :

• Genetische factoren
• Consumptie eten-drink en rook gedrag
• Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsonderzoek

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide?

• Voordelig
• Pijnloos
• Snel resultaat
• Veilig

Wat zijn de nadelen van peroxidevrij tanden bleken ?

Verkleuringen van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van de juiste tandpasta, zoals V-White.

Krijg ik een Gerard Joling lach na het bleken?

Dat hangt ervan af. Als u van uzelf een Gerard Joling lach heeft, zal deze na het bleken tevoorschijn komen. Bij peroxidevrij bleken krijgt u uw natuurlijke tandkleur terug. Voor de meeste mensen zal gelden dat dit geen Gerard Joling lach is. Gerard Joling zelf heeft zijn witte lach trouwens te danken aan facings.

Kan ik gevoelige tanden krijgen ?

Nee, omdat er geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.


Bronze Behandeling

Wil je je tanden even een opfrisbeurt geven ? Dan raden wij de bronze behandeling aan deze duurt 1 x 20 minuten en kost slechts € 29,95

Silver Behandeling

Wil je je tanden echt een paar tinten lichter adviseren wij de silver behandeling aan deze duurt 2 x 20 minuten en kost slechts € 45,00

Gold Behandeling

Wil je je tanden echt een stuk witter raden wij de gold behandeling aan deze duurt 3 x 20 minuten en kost slechts € 55,00

Platina behandeling

Wil je het maximale bleek resultaat dan raden wij de platina behandeling aan deze duurt 4 x 20 minuten en kost slechts € 75,00


Wil je nog meer resultaat met onze V.I.P. Super bleekgel (ook geheel veilig, pijnloos en zonder waterstof peroxide) d.m.v. Onze V.I.P. Behaal je een nog beter resultaat. Met meerdere tinten lichter dan de “normale” behandeling.

Bronze Behandeling 1 x 20 minuten € 39,95

Silver Behandeling 2 x 20 minuten € 55,00

Gold Behandeling 3 x 20 minuten € 65,00

Platina behandeling 4 x 20 minuten € 85,00